Pakketreizen naar LionsDive
(Vlucht + verblijf)

Informatie over LionsDive

LionsDive Curacao beschikt over ca. 140 kamers en appartementen. De kamers zijn allen voorzien van o.a. een ventilator, airco, telefoon, televisie, gratis WiFi, kluisje, zitje in de kamer, koelkast en koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, föhn en toilet.

De kamers van LionsDive Beach Resort zijn naar wens te boeken met gedeeltelijk zeezicht en frontaal zeezicht. De kamers met gedeeltelijk zeezicht bieden een gedeeld balkon of -terras, de kamers met frontaal zeezicht beschikken over een privébalkon of -terras.

Er zijn daarnaast tweekamerappartementen te boeken bij LionsDive Beach Resort. Ze bieden dezelfde faciliteiten, maar bestaan uit een woon-/slaapkamer en aparte slaapkamer. Als extra bieden ze daarnaast een uitgebreide kitchenette met magnetron, kookplaat en vaatwasser.

De driekamerappartementen Lions bestaan uit een woon-/slaapkamer en twee aparte slaapkamers en bieden twee badkamers (waarvan één met een douche en één met een bad). Ze hebben een ruim balkon en kijken uit over het 50 meter-bad. De driekamerappartementen Lions Suite van LionsDive Beach Resort bieden één badkamer, maar zijn daarentegen voorzien van zeezicht.


Vond je deze informatie handig? Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!😀

Meer accommodaties