Pakketreizen naar Livingstone Jan Thiel Resort
(Vlucht + verblijf)

Informatie over Livingstone Jan Thiel Resort

Ontspannen vakantie in het Livingstone Jan Thiel Resort

Als je op zoek bent naar een heerlijke vakantie op Curaçao, dan is het Livingstone Jan Thiel Resort zeker een aanrader! Dit resort heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie, zoals comfortabele accommodaties en een prachtig zwembad. Hieronder lees je meer over dit fijne resort.

Comfortabele accommodaties

Het Livingstone Jan Thiel Resort biedt verschillende soorten accommodaties aan die geschikt zijn voor iedereen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een appartement met één of twee slaapkamers, een luxe villa of een gezellige bungalow. De accommodaties zijn allemaal voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, een tv en gratis wifi. Bovendien beschikken de meeste accommodaties over een eigen terras of balkon, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. Als je van zwemmen houdt, dan zit je goed in het Livingstone Jan Thiel Resort. Dit resort beschikt namelijk over een ruim zwembad.

Heerlijk eten en drinken

In het Livingstone Jan Thiel Resort hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken. Het resort beschikt namelijk over verschillende restaurants en bars, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van heerlijk eten aan het strand. Daarnaast is er ook een minimarkt waar je boodschappen kunt doen, zodat je zelf lekker kunt koken in je accommodatie.

Prachtige omgeving

Het Livingstone Jan Thiel Resort is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij Jan Thiel Beach. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Curaçao Sea Aquarium en het de Zoutpannen.


Vond je deze informatie handig? Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!😀

Meer accommodaties