Blauwe kamer

De Blauwe kamer is een bekende onderwatergrot op Curaçao waar zonlicht in valt wat zorgt voor prachtigste blauwe kleuren.

Christoffelberg vanaf beneden gezien

Christoffelberg

De Christoffelberg beklimmen is even afzien maar eenmaal boven heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het eiland.

Fort Beekenburg

Fort Beekenburg werd gebouwd ter verdediging van het Spaanse Water in 1703. Het was toendertijd een van de weinige plekken waar men makkelijk van zee aan land konden gaan.

Hato Caves

De Hato-grotten werden miljoenen jaren geleden gevormd onder het wateroppervlak. In de IJstijd daalde het water en werd Curaçao geboren.

Hòfi Mango

Het plantage gebied Hòfi Mango is een van de meest diverse natuurgebieden van het eiland.

Pontjesbrug (Koningin Emmabrug)

Dagelijks maken 15.000 voetgangers gebruik van de pontjesbrug welke 168 meter lang is en is de enige drijvende houten draaibrug ter wereld.

Quarantainegebouw

Quarantainegebouw

Beetje cultuur en geschiedenis proeven tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is het Quarantainegebouw zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Puppy bij Rescue Paws Curacao

Rescue Paws Curaçao

De honden die worden opgevangen bij Rescue Paws Curacao worden verzorgd om vervolgens te kunnen worden geadopteerd, zowel op het eiland als bijvoorbeeld naar Nederland.

Sea Aquarium

Het Curaçao Sea Aquarium is een aquarium complex en een absolute must-see als je op Curaçao bent.

Shete Boka (National park)

Onze persoonlijke favoriet Shete Boka N.P. (zeven inhammen) is een kustpark dat ligt in het noorden van Curaçao vlak bij het Christoffelpark.

Slavenmuseum

Het Museum ligt in het centrum aan de haven, daar waar Nederlandse ondernemers eens tot slaaf gemaakte Afrikanen verhandelden en verscheepten.

Street Art muurschilderingen

Indrukwekkende muurschilderingen in Willenstad in de wijken Punda, Otrabanda, Pietermaai en Scharloo.

Struisvogelfarm

Bij het dorp Santa Catharina ligt de Struisvogelfarm (Ostrich Farm). De struisvogelfarm is bedoeld als commerciële teelt van struisvogels.

Scheepswrak bij Tugboat Beach

Tugboat

Tugboat Curaçao is een van de bekendste duik- en snorkelstekken op het eiland. Op slechts 5 meter diepte ligt het wrak van een kleine sleepboot.

Uitkijkpunt van Santa Martha

Uitkijkpunt van Santa Martha

Je zou bijna voorbij gaan aan het feit dat het eiland nog meer Instagrammable spots te bieden heeft, neem nou dit uitkijkpunt van Santa Martha!

De zoutpannen bij Jan Thiel

Zoutpannen Jan Thiel

In het verleden werd de zoutpannen van Jan Thiel, gelegen ten oosten van Willemstad, gemaakt om zout te winnen uit zeewater.