Jeep huren Curacao MrParadise

Curaçao ontdekken? Huur een Jeep!

Het eiland verkennen? Wij huurde een Jeep bij MrParadise vanwege de goede verhalen die we hadden gehoord en de Jimny stelde niet teleur!

De Substation Curaçao onderzeeër

Duik de diepte in met de onderzeeër Substation Curaçao

Substation Curaçao voert passagiers mee naar onbereikbare diepten. Het biedt je een unieke kans om de dieptes van de oceaan rond Curaçao te verkennen, verder dan waar traditionele duikers kunnen gaan.

Landhuis Chobolobo Bleu Curacao

Blue Curaçao proeven? Bezoek dan landhuis Chobolobo

Landhuis Chobolobo, gelegen in het hart van Willemstad waar de geboorteplaats van de wereldberoemde Blue Curaçao-likeur is gelegen.

Hòfi Mango

Het plantage gebied Hòfi Mango is een van de meest diverse natuurgebieden van het eiland.

De zoutpannen bij Jan Thiel

Zoutpannen Jan Thiel

In het verleden werd de zoutpannen van Jan Thiel, gelegen ten oosten van Willemstad, gebruikt om zout te winnen uit zeewater.

Quarantainegebouw

Quarantainegebouw

Beetje cultuur en geschiedenis proeven tijdens je verblijf op Curaçao? Dan is het Quarantainegebouw zeker een aanrader om naar toe te gaan.

plek het uitkijkpunt van Santa Martha

Uitkijkpunt van Santa Martha

Je zou bijna voorbij gaan aan het feit dat het eiland nog meer Instagrammable spots te bieden heeft, neem nou dit uitkijkpunt van Santa Martha!

Street Art muurschilderingen

Indrukwekkende muurschilderingen in Willenstad in de wijken Punda, Otrabanda, Pietermaai en Scharloo.

Blauwe kamer

De Blauwe kamer is een bekende onderwatergrot op Curaçao waar zonlicht in valt wat zorgt voor prachtigste blauwe kleuren.

Slavenmuseum (Kura Hulanda Museum)

Ontdek de geschiedenis van de slavernij in het Kura Hulanda Museum.

Fort Beekenburg

Fort Beekenburg werd gebouwd ter verdediging van het Spaanse Water in 1703. Het was toendertijd een van de weinige plekken waar men makkelijk van zee aan land konden gaan.

Pontjesbrug (Koningin Emmabrug)

Dagelijks maken 15.000 voetgangers gebruik van de pontjesbrug welke 168 meter lang is en is de enige drijvende houten draaibrug ter wereld.

Scheepswrak bij Tugboat Beach

Tugboat

Tugboat Curaçao is een van de bekendste duik- en snorkelstekken op het eiland. Op slechts 5 meter diepte ligt het wrak van een kleine sleepboot.

Hato Caves

De Hato-grotten werden miljoenen jaren geleden gevormd onder het wateroppervlak. In de IJstijd daalde het water en werd Curaçao geboren.

Struisvogelfarm (Curacao Ostrich Farm)

Bij het dorp Santa Catharina ligt de Struisvogelfarm (Ostrich Farm). De struisvogelfarm is bedoeld als commerciële teelt van struisvogels.

Shete Boka National Park

Onze persoonlijke favoriet Shete Boka N.P. (zeven inhammen) is een kustpark dat ligt in het noorden van Curaçao vlak bij het Christoffelpark.

Puppy bij Rescue Paws Curacao

Rescue Paws Curaçao

De honden die worden opgevangen bij Rescue Paws Curacao worden verzorgd om vervolgens te kunnen worden geadopteerd, zowel op het eiland als bijvoorbeeld naar Nederland.

+  1547

Sea Aquarium

Het Curaçao Sea Aquarium is een aquarium complex en een absolute must-see als je op Curaçao bent.

Christoffelberg vanaf beneden gezien

Christoffelberg

De Christoffelberg beklimmen is even afzien maar eenmaal boven heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het eiland.