Als je ooit op Curaçao bent geweest, is de kans groot dat je hebt gehoord van Mambo Beach. Dit prachtige strand aan de zuidkust van het eiland is een van de meest populaire bestemmingen voor toeristen en de lokale bevolking. Met zijn witte zand, heldere turquoise water en talloze bars en restaurants is Mambo Beach een ideale plek om te ontspannen, te feesten en te genieten van alles wat Curaçao te bieden heeft.

De geschiedenis van Mambo Beach

Mambo Beach is niet altijd zo’n populaire bestemming geweest. In de jaren 70 was het strand nog relatief onbekend en werden er voornamelijk lokale vissersboten aangemeerd. In de jaren 80 begon het strand echter langzaam te veranderen. Er werden meer bars en restaurants gebouwd en het strand begon steeds meer toeristen aan te trekken. Tegenwoordig is Mambo Beach een van de drukste en meest levendige stranden van het eiland.

Wat kun je doen op Mambo Beach?

Er is genoeg te doen op Mambo Beach. Naast zonnebaden en zwemmen kun je ook allerlei watersporten beoefenen, zoals jetskiën, parasailen en duiken. Er zijn verschillende duikscholen op het strand die je kunnen helpen bij het ontdekken van de onderwaterwereld van Curaçao. En als je gewoon lekker wilt ontspannen, kun je een massage nemen in een van de vele massagesalons op het strand.

Eten en drinken op Mambo Beach

Eten en drinken is ook geen probleem op Mambo Beach. Er zijn talloze bars en restaurants waar je kunt genieten van een cocktail, een koud biertje of een heerlijke maaltijd. Van lokale gerechten tot internationale cuisine, er is voor elk wat wils. Een van de meest populaire restaurants op het strand is Hemingway, een bar en restaurant met uitzicht op zee. Hier kun je genieten van heerlijke cocktails en een prachtige zonsondergang.


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼

Meer stranden