Waarom samenwerken met Curacaogids.nl?

 1. Gericht Publiek: Onze bezoekers zijn specifiek geïnteresseerd in Curaçao, of ze nu plannen hebben om erheen te reizen, er wonen of gewoon meer over het eiland willen weten.
 2. Betrokken Gemeenschap: We hebben een actieve en betrokken lezersgemeenschap die vertrouwt op de informatie die wij delen.
 3. Brede Zichtbaarheid: Met een groeiend aantal maandelijkse bezoekers en sterke sociale media-aanwezigheid, bieden we een platform met een groot bereik.

Samenwerkingsmogelijkheden:

 1. Gesponsorde Artikelen: Heeft uw bedrijf een boeiend verhaal te delen of een product/dienst dat relevant is voor onze lezers? Overweeg dan een gesponsord artikel op Curacaogids.nl.
 2. Linkruil: Als u een website of blog heeft die relevant is voor onze doelgroep, kunnen we de mogelijkheid van een linkruil bespreken.
 3. Banner Advertenties: We hebben verschillende ruimtes beschikbaar op onze website voor opvallende banneradvertenties.

Richtlijnen voor Samenwerking:

 • Relevantie: Alle content, of het nu gaat om gesponsorde artikelen of linkruil, moet relevant zijn voor onze lezers en aansluiten bij het thema van Curaçao.
 • Kwaliteit: We streven naar hoge kwaliteitsstandaarden. Elk voorstel wordt beoordeeld op kwaliteit en relevantie.
 • Transparantie: Gesponsorde artikelen worden duidelijk gemarkeerd om onze lezers te informeren.

Advertorial / blogplaatsing

Je kunt een advertorial aanleveren met een leuke en inspirerende tekst. De advertorial blijft permanent op de website staan zolang de website online blijft. De volgende eisen worden gesteld aan de advertorial:

 • Artikelen bevatten minimaal 450 woorden
 • De artikelen zijn voorzien van kwalitatieve foto’s welke rechtenvrij zijn; (Bijvoorbeeld: https://unsplash.com/ of https://pixabay.com/nl/ of https://www.pexels.com/nl-nl/)
 • Artikelen zijn vooral inspirerend en informerend geschreven. Berichten die TE commercieel zijn worden niet gepubliceerd.
 • Het artikel moet uit unieke content bestaan.
 • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden;
 • Maximaal twee uitgaande links naar één website

Interesse om met ons samen te werken?

We horen graag van je! Neem contact met ons op via redactie@curacaogids.nl en laten we de mogelijkheden bespreken.


Vond je deze informatie handig? Steun ons met een review op Google zodat ook anderen ons nog beter weten te vinden, dankjewel!