Route naar de blauwe kamer

Benieuwd hoe je bij de blauwe kamer komt? Wij leggen het je uit! We starten bij Captain Goodlife, waar tevens de lekkerste en de meest verse gerechten worden bereid. Je vind deze bij Playa Santa Cruz, waarna je de berg oploopt. hierna kom je bij een heel klein strandje uit, genaamd Boka Santu Petry. Hierna kom je voor de keuze te staan voor twee wandelroutes, de makkelijke en moeilijke route. Tip; kies niet direct voor de makkelijke route, want de moeilijke route is zeker de moeite waard vanwege het prachtige uitzicht! Na ongeveer 30 minuten lopen kom je uiteindelijk uit bij de blauwe kamer, of the Blue Room Cave.

Hoe je in de blauwe kamer komt

De ingang ligt ongeveer 20 cm onder de waterspiegel, je zwemt als t ware een zwart gat in. Maar wanneer je het gat inzwemt komt er een prachtige blauwe kamer tevoorschijn. Aan het einde in de grot is een rots waar je op kunt staan. Vanaf daar heb je schitterend uitzicht op helderblauw water wat als het ware licht geeft in de grot. Door de scholen van vissen en het mooie water maakt het dat de grot ook de ideale plek is om te snorkelen. Dikke tip: neem een onderwatercamera mee en – uiteraard – je snorkelset. Veel plezier!

 


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼