Curaçao Sea Aquarium is een aquarium complex met veel dieren, waaronder zeekomkommers en flamingo’s en staat in directe verbinding met de zee. In het Curaçao Sea Aquarium is een echt koraalrif nagebouwd. Dagelijks zijn er veel shows waarin de dieren gevoerd worden en waarin bezoekers de dieren kunnen aanraken en/of zelf voeren, waaronder haaien(!). Daarnaast zijn er ook verschillende trainingsdemonstraties met zeeleeuwen en dolfijnen.

Dolphin Academy Curaçao

Zwemmen met dolfijnen? Dat kan! Leer alles over de fantastische dolfijnen die in Dolphin Academy Curaçao leven. Bij Dolphin Academy leer je niet alleen over dolfijnen, maar je kan ze ook aaien of zelfs mee zwemmen! Wil je nog meer? dan kun je ook nog de open zee in om te gaan duiken met dolfijnen.

Al zwemmend in de natuurlijke dolfijnlagune komen de dolfijnen naast je zwemmen zodat je hen kunt aaien. Je zult de dolfijnen ook verschillende signalen geven, waarop ze voor je zullen zwaaien, zingen, draaien en nog veel meer.

In dit programma worden kleine groepen gehanteerd (Maximaal 6 pers.) om de deelnemers zoveel mogelijk te laten genieten van de interactie met de dolfijnen.

Het programma duurt ongeveer 30 minuten, voorafgaand aan de activiteit zult u instructies van de dolfijntrainers ontvangen.

Prijzen Dolphin Academy Curaçao

De prijzen van de Dolphin Academy Curaçao variëren nogal, per seizoen en per jaar. Op dit moment, januari 2024, is de prijs $194,00 per persoon. De actuele prijzenlijst is te vinden op de website van het Dolphin Academy Curaçao: www.dolphin-academy.com/nl/

Prijzen bezoek Curaçao Sea Aquarium 2024

Kinderen van 0 tot 4 jaar: gratis
Kinderen van 5 tot 12 jaar: $7 (€6,65)
Volwassenen: $15 (€14,25)

De actuele prijzenlijst is te vinden op de website van het Curaçao Sea Aquarium: www.curacao-sea-aquarium.com


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼