Nieuwe Livestream vanuit Curaçao: Handelskade en Brionplein in de Spotlight

518

Goed nieuws voor iedereen die van een beetje Caribische sfeer houdt! Vanaf vandaag kun je genieten van een Pan-Tilt-Zoom livestream van de Handelskade en het Brionplein. Dit allemaal dankzij het Communicatieadviesbureau SHOWME Caribbean, die dit via een persbericht bekendmaakte. Je vindt de stream op hun YouTube-kanaal SHOWME Caribbean.

Een Primeur in het Caribisch Gebied

SHOWME Caribbean zet hiermee de eerste Pan-Tilt-Zoom livestream op van UNESCO World Heritage sites in het Caribisch gebied. Dus, als je zin hebt in een uniek kijkje op deze prachtige plekken, dan zit je hier goed.

Beleef het Als Eerste Rij

Sabine Berger, de oprichtster van SHOWME Caribbean, is enthousiast: “Met onze livestream, die je tot 12 uur kunt terugspoelen, krijg je een front-row ervaring.” Kijk dus uit naar de kerstverlichting en het vuurwerk met oud en nieuw, alsof je er zelf bij bent!

Het Perfecte Uitzicht

De camera staat op het dak van het Brion City Hotel in Willemstad. Een perfecte plek, want volgens Berger heb je hier een panoramisch uitzicht op de Handelskade, het Brionplein en de beroemde Emmabrug.

Meer Livestreams in de Maak

SHOWME Caribbean is trouwens niet alleen hiermee bezig. Ze werken aan livebeelden van nog tien verschillende locaties op Curaçao en Sint Maarten.

Samenwerking voor een Topervaring

De livestream is een samenwerking van specialist Peter Austin, het Brion City Hotel en Digicel. Berger benadrukt dat iedereen met internet gratis kan meegenieten van de beelden.

Tune In en Geniet

Klaar om een digitaal uitstapje te maken naar Curaçao? Schakel dan in op de livestream en laat je meeslepen door de Caribische vibes!