De Visserij Piscadera: Culinaire Pareltjes uit de Oceaan op Curaçao

Curaçao, een prachtig eiland in het Caribisch gebied, staat bekend om zijn turquoise wateren, witte zandstranden en de kleurrijke architectuur van Willemstad. Maar wat het eiland echt bijzonder maakt, is de rijke gastronomische cultuur die het te bieden heeft. Eén van de meest geliefde plekken om te genieten van de lokale keuken is De Visserij Piscadera. In dit artikel nemen we je mee naar deze bijzondere eetgelegenheid en ontdek je de wereld van de Curaçaose visgerechten.

Geschiedenis en Oorsprong

De Visserij Piscadera vindt zijn oorsprong in de rijke visserstraditie van Curaçao. Het eiland heeft door de eeuwen heen een sterke band opgebouwd met de zee, en de visserij is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de lokale economie. Deze passie voor visvangst en de culinaire kunsten die ermee gepaard gaan, is terug te vinden in het hart van De Visserij Piscadera.

De Visserij Piscadera Locatie en Adres

Gelegen aan de kust van Piscadera Bay, vlakbij de bekende Piscadera Harbour Village, biedt De Visserij Piscadera een adembenemend uitzicht op de oceaan. Het restaurant is gevestigd op het volgende adres:

Piscadera Baai z/n Willemstad, Curaçao

Met de auto is het slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum van Willemstad, de hoofdstad van het eiland.

Openingstijden en Dagen

Om de versheid van de vis te garanderen, is De Visserij Piscadera geopend van vrijdag tot en met maandag. De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag t/m maandag: 12:0021:00 uur

Soorten Gerechten

De Visserij Piscadera biedt een uitgebreide selectie van lokale en internationale visgerechten, bereid met de meest verse ingrediënten. Hier zijn enkele van de meest populaire gerechten die je kunt verwachten:

  1. Koraalduivel ceviche: Een delicaat gerecht gemaakt van verse koraalduivel, gemarineerd in limoensap en vermengd met ui, tomaat en koriander.
  2. Gegrilde red snapper: Een klassieker van het eiland, geserveerd met een verfijnde saus van knoflook en boter.
  3. Gevulde mahi-mahi: Deze heerlijke vis wordt gevuld met een mengsel van groenten en kruiden, en geserveerd met een romige witte wijns
Openingstijden van De Visserij op Curacao
Openingstijden van De Visserij op Curacao

Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼