Ontstaan van de naam Maira’s Kitchen

Maira was de hulp van Erik, die later eigenaar van Maira’s Kitchen werd. Ze heeft hem en zijn familie jarenlang met liefde verzorgd. Haar droom was om ooit een eigen restaurant te openen, de jaren gingen echter voorbij en ze werd ouder. In plaats van haar droom te verwezenlijken bleef ze trouw aan de familie die haar nodig had.

Op haar sterfbed deed Erik Maria een belofte: als hij ooit een restaurant zou openen zou het haar naam dragen, als eerbetoon en dank voor haar liefde voor de familie.

Vandaag de dag streeft het team van Maira’s ernaar om haar warmte en liefde naar de gasten uit te stralen zodat haar naam met trots en dankbaarheid wordt uitgesproken.


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼