Curacao Ostrich Farm, een verrassende ervaring

Curaçao staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe water en kleurrijke architectuur. Maar wist je dat het eiland ook een van de grootste struisvogelboerderijen in het Caribisch gebied heeft? De Curaçao Ostrich Farm biedt een unieke en avontuurlijke ervaring voor het hele gezin. Ontdek wat je kunt verwachten tijdens een bezoek aan deze bijzondere plek.

Een rondleiding vol avontuur

Bij aankomst op de Curaçao Ostrich Farm word je verwelkomd door de vriendelijke medewerkers. Zij zullen je meenemen op tour door de boerderij, waarbij je alles leert over de fascinerende wereld van de struisvogels. Tijdens de rondleiding krijg je de kans om de enorme vogels van dichtbij te bekijken en hun eieren te bewonderen.

Voeren van de struisvogels: Een unieke kans

Een van de hoogtepunten van je bezoek aan de Curaçao Ostrich Farm is het voeren van de struisvogels. De gidsen zullen je laten zien hoe je de vogels veilig kunt benaderen en voeren, en je hebt de mogelijkheid om zelf een poging te wagen. Het is een geweldige kans om de kracht en snelheid van deze indrukwekkende dieren van dichtbij te ervaren.

Een duurzame boerderij: Milieubewustzijn en educatie

De Curaçao Ostrich Farm streeft ernaar om op een duurzame en verantwoorde manier met de struisvogels om te gaan. Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de dieren en de impact op het milieu. Tijdens je bezoek zul je meer te weten komen over de inspanningen van de boerderij op dit gebied, en wat je zelf kunt doen om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Het Zambezi Restaurant: Proef de lokale keuken

Na een dag vol avontuur en nieuwe ervaringen is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd bij het Zambezi Restaurant, gelegen op het terrein van de boerderij. Hier kun je lokale en internationale gerechten proeven, waaronder struisvogelvlees en -eieren. Het restaurant biedt een ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht op de omgeving, en is de perfecte plek om je bezoek aan de Curaçao Ostrich Farm af te sluiten.

De souvenirwinkel: Neem een stukje Curaçao mee naar huis

Voordat je de boerderij verlaat, vergeet dan niet om een kijkje te nemen in de souvenirwinkel. Hier vind je een scala aan unieke souvenirs en cadeaus, waaronder struisvogelveren, eierschalen en handgemaakte producten van lokale ambachtslieden. Het is een geweldige kans om een blijvende herinnering aan je bezoek aan Curaçao mee naar huis te nemen.


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼