Kleurrijke wijken, turquoise zee en witte stranden, Curacao is een vrolijk kleurenpalet! Overal zie je het levendige Caribische sfeertje. Deze kleuren vind je ook terug in de streetart van Willemstad. Vooral in de wijken Otrabanda, Punda, Pietermaai en Scharloo zijn veel mooie parels te vinden. Uiteraard ging ik op pad om deze muurschilderingen te spotten, kijk gauw mee naar de prachtige kunstwerken en waar je ze kunt vinden!

Waar vind je de mooiste streetart?

Streetart, ik hou er zó van! Tijdens elke trip ga ik op zoek naar de mooiste graffitiwerken en murals. Zo ook weer in Curacao. De wekker op tijd, op pad zolang het nog niet té heet is, en gaan met die banaan! Sommige wijken zijn echt een openluchtmuseum van kunst, super gaaf om te zien! De meeste streetart bevindt zich in de wijken Punda, Otrabanda, Pietermaai en Scharloo. Hieronder een heleboel foto’s van streetart met daarbij de plek waar je ze kunt spotten. Sla de straten op in bijvoorbeeld de app Maps.Me en zo kun je je eigen streetart route maken!


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼