Playa Jeremi op Curaçao: Een Prachtig Stukje Paradijs

Curaçao is een van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied en biedt een breed scala aan adembenemende stranden. Eén daarvan is Playa Jeremi. Dit kleine strand ligt in het noordwesten van Curaçao, op ongeveer 30 minuten rijden van Willemstad. Hieronder vindt u meer informatie over dit prachtige stukje paradijs.

Locatie en bereikbaarheid

Playa Jeremi is gelegen in de buurt van het dorp Westpunt, aan de noordwestkust van het eiland. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is een grote parkeerplaats in de buurt. Vanuit Willemstad is het ongeveer een half uur rijden. Het strand is ook bereikbaar met de bus, maar houd er rekening mee dat de bus niet erg vaak rijdt.

Rust en privacy

Een van de grootste voordelen van Playa Jeremi is de rust en privacy. Het is een klein strand dat niet zo bekend is bij toeristen, dus het is vaak rustig en vredig. Dit is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen dag aan het strand.

Kristalhelder water en zachte zandstranden

Het water van Playa Jeremi is kristalhelder en het strand is bedekt met zacht wit zand. Het water is ook ondiep, waardoor het strand ideaal is voor gezinnen met kinderen. U kunt hier genieten van de zon en het water terwijl u ontspant op het strand.

Snorkelen

Playa Jeremi biedt ook fantastische snorkelmogelijkheden. Het water is rustig en er zijn veel kleurrijke vissen en koraalriffen te zien. Het is ook een goede plek om schildpadden te spotten. Het is aan te raden om uw eigen snorkeluitrusting mee te nemen, aangezien er geen huurwinkels in de buurt zijn.

Faciliteiten

Op het strand zijn er geen faciliteiten, zoals strandstoelen of parasols. Het is daarom belangrijk om alles wat u nodig heeft mee te nemen, zoals zonnebrandcrème, water en snacks. Er is echter wel een restaurant in de buurt waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Conclusie

Playa Jeremi is een prachtig en rustig strand waar u kunt genieten van de zon, het water en de natuurlijke schoonheid van Curaçao. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar privacy en ontspanning. Het strand biedt fantastische snorkelmogelijkheden en is ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet niet om alles wat u nodig heeft mee te nemen, aangezien er geen faciliteiten zijn op het strand.


Vond je deze informatie handig? Tijden veranderen, informatie uiteraard ook. Wij doen ons best de informatie zo goed mogelijk te tonen, laat ons gerust weten als je tips hebt ( Stuur ons een berichtje!) of dat onze informatie aangepast moet worden. Klik hier om ons te steunen met een review op Google zodat ook anderen deze informatie nog makkelijker weten te vinden, super bedankt!🙏🏼

Meer stranden